* بدانید که تبلیغات در رأس امور است.
* امروز جهان روی تبلیغات می چرخد.
* توجه داشته  باشید که بالاترین چیزی که می تواند این انقلاب را در این جا به ثمر برساند و در خارج صادر کند ، تبلیغات است، تبلیغات صحیح.
* تقویت و توسعه تبلیغات خصوصاً در خارج از کشور، از اهم امور است.
* مسأله تبلیغات یک امر مهمی است که می شود گفت در دنیا در رأس همه امور  قرار گرفته است ، و می توان گفت که دنیا بر دوش تبلیغات است.
* غربیان و در سابق انگلستان  و بعد از او آمریکا و سایر کشورهای قدرتمند ، دنبال  این بودند که با تبلیغات دامنه دار خودشان ، به ممالک ضعیف باور بیاورند که ناتوانند.
* وصیت اینجانب به وزارت ارشاد در همه اعصار ، خصوصاً عصر حاضر که ویژگی خاص دارد، آن است که برای تبلیغ حق مقابل باطل و ارائه چهره حقیقی جمهوری اسلامی کوشش کنند.
* تبلیغات و مقالات و سخنرانیها و کتب و مجلات، بر خلاف اسلام و عفت عمومی و مصالح کشور حرام است ، و بر همه ما و همه مسلمانان  جلوگیری از آنها واجب است.
* با تبلیغات صحیح اسلام را آنگونه که هست به دنیا معرفی نمایید.
            
            
            
            
            .
            
انتهای پیام /*