کد مطلب: 1582 | تاریخ مطلب: 19/11/1395
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

جشن بزرگ انقلاب معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان95

جشن بزرگ انقلاب معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان95

امام خمینی(س) مردم را باور داشت، در نزد امام (س) مردم صاحب احترام بودند.

به گزارش روابط عمومی موسسه تنظیم ونشرآثار امام خمینی(س) اصفهان :

بمناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی توسط معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان جشن بزرگ انقلاب با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه 19 بهمن در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید.

در این جشن که با حضور اعضای محترم  هیأت رئیسه و هیأت علمی ، دانشگاه برگزار گردید حجت الاسلام و المسلمین عباس کمساری مدیریت محترم  موسسه تنظیم ونشرآثار امام خمینی(س) اصفهان به ایراد سخن پرداخت.

ایشان ضمن یاد آوری ایام شکوهمند پیروزی انقلاب در سال 1357 گفت:

در تاریخ ایران شخصیت های مهم و تاثیر گزاری ظهور کرده اند که شعاع فکری و رفتاری آنها تا سالیان  سال، در اذهان برخی باقی مانده است،اما ظهور امام خمینی(س) در تاریخ ایران چهره بسیاری از شخصیت های سیاسی ، ملی مذهبی دوران های گوناگون ایران را کم فروغ کرد.

برای بسیاری که در باب انقلاب تحقیق و مطالعه داشته اند ، این پرسش اساسی بوجود آمده است که رمز محبوبیت امام(س) در میان مردم چیست ؟چگونه شد که این امت عاشق امام(س) شدند.در این باب قاعدتاً علل مختلفی وجود دارد، ولی در این مجال به دو علت اساسی و عمده می پردازیم.

1-    اخلاص در عمل

یکی از عوامل مهم محبوبیت و نفوذ در قلوب دیگران ، ایمان ، تقوی و عمل صالح است، که در قرآن کریم نیز بدان اشاره شده است  اگر افرادی ایمان و عمل صالح داشته باشند ، خداوند مودت و دوستی آنان را در قلوب مومنان قرار می دهد. «ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات سیجعَلُ لَهُم الرحمن وُدا » سوره مریم آیه 98 

( کسانیکه ایمان آوردند و عمل صالح انجام داده اند ، خداوند رحمان محبت آنها را در دلها می افکند )

امام صادق(ع) می فرمایند : همه چیز برای مومن خشوع می کند، وقتی مومن اخلاص برای خدا داشته باشد خداوند همه چیز را مسخر او قرار می دهد.

چه عاملی باعث شد شخصیتی که از نظر مادی با دست خالی علیه حکومت به ظاهر مقتدر این چنین مورد اقبال قرار گیرد ، و محبوب دل مردم ایران و انسانهای آزاده شود.

به یقین یکی از علل آن ایمان و اعتقاد امام خمینی(س) به خدا بود.

اما در دیدار با یاسر عرفات که حدود یک هفته پس از پیروزی انقلاب اتفاق افتاد. در جواب مطلبی که        یاسر عرفات گفت : من در جواب دایان و بگین ، گفتم : که تو می توانی به آمریکا تکیه دهی ، ولی من یک پشتیبان پیدا کرده ام و بدان تکیه نموده ام و آن هم آیت الله خمینی(س) است .امام صریحاً این تفکر را مردود شمرده و می فرماید: شاه هم تکیه کرده بود به آمریکا و انگلیس و اسرائیل ، و همه اینها ، لکن این تکیه گاه سست است . آن تکیه گاهی که محکم است ، خداست . من به ایشان (یاسر عرفات) و به ملت خودم و به ملت ایشان این توصیه را دارم، همیشه خدا را درنظر داشته باشید و نظر به این قدرتها نداشته باشید ، .... قدرت خدا فوق همه قدرت هاست.

امام(س) در جای دیگر می فرمایند:

« خمینی هم اگر برای خدا کار نکند، مردم ازبینش می برند،باید برای رضای خدا برای دین و مردم کار کرد.صحیفه امام (س) ج1- 274

2- اعتماد به مردم

یکی از ویژگی های خاص امام ، که در کمتر رهبری و شخصیتی در جهان دیده می شود ، اعتماد و ایمان واقعی به مردم و نقش آنان است . که این مهم تا پایان عمرآن حضرت مشهود است.

امام (س) در وصیت نامه خود مردم ایران را برتر از ملت حجاز در زمان رسول الله (ص) و مردم کوفه در عراق در عصر امیر المومنین(ع) می داند.

امام(س) هیچگاه در مسیر پیشبرد اهداف متوسل به گروههای و جناح های سیاسی نمی شدد، امام (س) به حقیقت، مردم و نقش آنان را باور کرده بودند ایشان به این نکته واقف بود، اگر با مردم صادقانه سخن گفته شود، و صمیمانه برای آنها کار شود ، حتماً در مراحل سخت و تنگ به یاری حکومت قیام خواهند کرد.

امام خمینی(س) در مورد نقش مردم می فرمایند:

اگر مردم پشتیبان یک حکومت باشند ، این حکومت سقوط ندارد ، کاری نکنید که مردم از شما بترسند کاری کنید که مردم با شما صحبت کنند.

آنچه می توان از سخنان و سیره عمل امام(س) درس گرفت  اینکه امام (س) مردم را باور داشت ، در نزد امام (س) مردم صاحب احترام بودند، این احترام جاده ای دو طرفه بین امام (س) و مردم بود.







   

. انتهای پیام /*