به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س) و امام خمینی(س) «جشن بزرگ میلاد» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری در سالن همایش مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری در مراسم جشن میلاد حضرت زهرا(س) و امام خمینی که از سوی نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی و استانداری قم برگزارشد، سخن میگفت، با بیان این مطلب و تبریک روز ولادت این دو بزرگوار، به تلاوت سوره کوثر پرداخت؛ افزود: شأن نزول این آیه و تفاسیر پیرامون آن را میدانیم و آگاهیم که تقدیر و مصلحت حق این بود که نبی مکرم اسلام(ص) فرزند ذکوری نداشته باشد و آن فرزندان پسری که داشتند نیز از دنیا بروند.
ناطق نوری گفت: برای من تقارن میلاد حضرت زهرا(س) با فرزند بزرگوارشان یعنی امام خمینی رحمة الله علیه بسیار زیبا و آموزنده است، از آن جهت که حضرت زهرا(س) خود کوثر است و با وجود آنکه در طول تاریخ فرزندان بسیاری از ایشان کشته شدند؛ ما شاهد این نکته هستیم که فردی چون امام فخر رازی می گوید که منسجم ترین نسلی که باقی مانده است؛ نسل فاطمه است.
وی ادامه داد: به غیر از بحث کمیت، از نظر کیفیت در تاریخ شیعه و روحانیت آن و نوع فقها، مراجع و محققان بزرگ نکته حائز اهمیت بسیار این است که جمع بسیاری از این بزرگان همه اولاد حضرت فاطمه بودند و حتی در صحبتی که از امام خمینی به یاد دارم، ایشان در مسجد اعظم، سخنرانی می کردند و قریب به این می گفتند این فاطمیون؟
رییس بازرسی ویژه دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: افرادی چون بحرالعلوم ها، سید بن طاووس ها و انقلابیون بزرگی مانند مدرس و کاشانی که مرحوم امام به این دو به ویژه مدرس عشق ورزیده و با آیت الله کاشانی نیز ارتباط تنگاتنگی داشت، همه از نسل حضرت زهرا(س) بوده اند.
وی گفت: نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که جز این که امام از نسل حضرت زهرا(س) است، خود موضوعیت در کوثر بودن دارد؛ زیرا که در تاریخ ما چون چشمه ای جاری است و اگر مبارزات او نبود، بسیاری از آموزه ها و احکام اسلامی بر زمین می ماند.
ناطق نوری که در مراسم جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) و امام خمینی سخن می گفت، با تأکید بر این که ما باید تاریخ مبارزات امام خمینی را مطالعه کنیم، افزود: من هر بار که در کوچه های قم ، به ویژه از مقابل مسجد اعظم عبور می کنم، صدای سخنان امام برایم تداعی می شود.
وی با تأکید بر هوشمندی و شجاعت امام خمینی، گفت: اساسا روحیه ظلم ستیزی امام در وجود ایشان جای داشت، زیرا شاهد هستیم که پدر بزرگوار ایشان نیز در منطقه خود در برابر ظلم خان ها ایستاد. بنابراین این بیت، اهل مبارزه است، به ویژه اگر این شجاعت با هوشمندی و تدبیر همراه باشد.
ناطق نوری، اظهار داشت: امام خمینی در قالب درس اخلاق و با پرورش شاگردان مختلف سعی در حفظ کیان اسلام و حوزه های علمیه داشتند.
ناطق نوری بیان داشت: امام خمینی می گفتند: دستگاه حاکمه نمی تواند در برابر خواست یک ملت بزرگ مقاومت کند و در همین زمینه به شاگردانش که آنان را برای تبلیغ به روستاها و شهرها می فرستاد، در جهت آگاه سازی مردم بروید و در روستاها و شهرها بگویید که دارند با اسلام چکار می کنند.
ناطق نوری با اشاره به این که امام فرصت شناسی بی نظیر بود و تهدید را به روشی هوشمندانه به فرصت تبدیل می کرد، گفت: این خصوصیت ایشان تا زمانی که حیات داشتند، بی نظیر است و از حوادث در راه حق استفاده می کرد.
وی تأکید کرد: رمز موفقیت امام رحمه الله علیه در همه مراحل غیر از شجاعت، بینش و استعداد فوق العاده بی نظیری داشتند این بود که ایشان فقط به خدا فکر می کرد و برای خدا فریاد می زد.
وی با بیان این که رمز موفقیت امام قیام برای خداست، ادامه داد: فردی در یکی از کشورهای خارج سخنان شخصیت های بزرگ را از منظر روانشناسی و جامعه شناسی بررسی و شخصیت آن ها را تحلیل کرده است و در مورد امام خمینی متوجه شده که بیشترین کلمه ای که ایشان تکرار کرده است، واژه خدا بوده است و این است که حرف های امام در دل ها می نشیند و ملتی را این گونه به پا می دارد که به فضل خدا 35 سال علیه ما اقدام کردند و 35 سال است که با شدت و ضعف تحریم هستیم و فشارهایی مانند 8 سال جنگ که در آن همه دنیا آمریکا و اروپا و شوروی وچین و اکثر کشورهای عربی به غیر از سوریه و لبنان علیه ما بودند. در جریان کومله، دمکرات، خلق عرب، خلق مسلمان و ... همه این ها علیه ما فعالیت کردند و بعداز 35 سال امروز، تحلیل من این است که ما به دنبال مذاکره نرفتیم، آمریکایی ها به دنبال ما آمدند، آمریکایی ها به اینجا رسیدند که 35 سال است که به این ملت و کشور فشار آوردیم و این ها سرجایشان هستند. کشورشان هست و حکومتشان هم هست.
.
انتهای پیام /*