کد مطلب: 2132 | تاریخ مطلب: 07/03/1394
  • تلگرام
  • Google+
  • Cloob
  • نسخه چاپی

بیست و ششمین جلسه سلسله نشست تخصصی گوهر معرفت دکتر مصطفی دلشاد تهرانی94

بیست و ششمین جلسه سلسله  نشست تخصصی گوهر معرفت دکتر مصطفی دلشاد تهرانی94

با موضوع آسیب شناسی دین و دینداری در نهج البلاغه با رویکرد بر اندیشه های حضرت امام خمینی (س)

برگزاری نبیست و ششمین جلسه سلسله  نشست تخصصی گوهر معرفت  در نگارستان حضرت امام خمینی (س) اصفهان

به گزارش روابط عمومی : در آستانه بیست و ششمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (س) نشست تخصصی تبیین اندیشه های حضرت امام خمینی (س)   با موضوع آسیب شناسی دین و دینداری در نهج البلاغه با رویکرد بر اندیشه های حضرت امام خمینی (س)  با سخنرانی دکتر مصطفی دلشاد تهرانی استاد حوزه و دانشگاه در تاریخ 7 خرداد ماه با حضور علاقمندان به مباحث علمی و دینی ساعت 20/30 در سالن اجتماعات نگارستان حضرت امام خمینی (س)  برگزار گردید .

در این جلسه که با استقبال پرشوری برگزار شد استاد مصطفی دلشاد تهرانی با گرامیداشت یاد و خاطره حضرت  امام خمینی (س) بیان داشت : دین ، زیباترین جلوه رحمانیت حق برای هدایت بشر است و دینداری رویکرد به این رحمانیت و سیر در مسیر هدایت است گفت :

در امور الهی خطا و اشتباه و آسیب و آفت راه ندارد ، آسیب و آفت در بحث آسیب شناسی دین و دینداری به نحوه رویکرد مردمان به دین و فهم و تلقی انسان از دین و نوع معرفت دینی و شیوه دینداری باز می گردد .

ایشان در ادامه گفت : دین حقیقتی است معنوی و گوهری روحانی که با جان و دل آدمی سرو کار دارد ، اگر پذیرش قلبی نسبت به دین نباشد ، کردار و رفتار و سلوک دینی عاری از هویت حقیقی و به دور از ماهیت فطری دین خواهد بود .

ایشان در ادامه ، ضمن بیان خاطراتی از سیره امام خمینی (س)  در عدم تحمیل دین و فرائض دینی گفت : حضرت امام (س)  اعتقاد داشت ، باور دینی وایمان از سنخ دلدادگی و پیوند یافتن قلب آدمی با زیباترین جلوه رحمانیت حق یعنی دین است .

استاد دلشاد تهرانی افزود : امیر مومنان (ع) در تقسیم بندی مردمان می فرمایند : مردم سه دسته اند 1 – عالم ربانی  2- آموزنده ای که در راه رستگاری کوشاست 3 – فرو مایگان بی هویت.

در این تقسیم بندی ، آنان که اهل نجاتند ، یا عالمان ربانی اند ، و یا رهروانی جستجوگر که از فروغ دانش بهره می گیرند و در راه درست گام بر می دارند وکسانی که از این دایره بیرونند « هَمَج الرّعاع» یعنی موجوداتی حقیر و بی ارزش و بی هویت اند.

. انتهای پیام /*