نشست تخصصی ادبیات کودک ونوجوان در نگارستان امام خمینی (ره) اصفهان برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) اصفهان، نشست تخصصی ادبیات کودک و نوجوان با موضوع «ماهیت تصویرگری در قصههای دینی» چهارشنبه دهم آبان ساعت ۱۶ در نگارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.
در ابتدای نشست مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) اصفهان بیان کرد: چند سالی است مخاطب کودک و نوجوان و نسل جدید را از دست دادهایم و یک شکاف نسلی ایجاد شده است. نسل جدید ما، نهتنها حضور حضرت امام را درک نکرده، بلکه زیر هجمه رسانه و شبکههای اجتماعی این شکاف بیشتر شده و این نسل با سیره حضرت امام (ره) ناآشنا هستند.
مهدی بنکدار در مورد رویکرد مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) اصفهان گفت: مخاطب حضرت امام (ره) و یکی از عوامل شکلگیری انقلاب، فطرتهای سالم مردم و جوانان بود اکنون هم بر این تأکید میکنیم که نسل جدید ما گرچه غرق در رسانه شده اما فطرتش سالم است. اگر ارتباط درستی میان اندیشه امام راحل با نسل جدید برقرار کنیم، در میان غوغاهای رسانهای مخاطب کودک با این اندیشه آشنا میشود بنابراین اکنون بر ادبیات کودک و نوجوان و هنرهای مربوط به این قشر متمرکز شدهایم و کارگروه خاص این گروه را تشکیل دادهایم.
بنکدار گفت: در اصفهان ادبیات سنتی غلبه یافته و انجمنهایی با قدمتهای چنددهساله مشغول فعالیتاند. به همین دلیل ادبیات کودک و نوجوان رشد خوبی نیافته است. ما بهصورت ماهانه با همین نشستهای تخصصی، ادبیات و هنرهای مربوط به این گروه سنی را پیش خواهیم برد.
در بخش دیگر این نشست
که با حضور علی باباجانی (دبیر چهاردهمین جشنواره بینالمللی کتاب سلام) و کارشناسان هنری خانمها بنفشه رسولیان ، نگین نقیه و استاد مجید ملامحمدی به صورت میز گرد برگزار گردید که اساتیدضمن تشکر از مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) اصفهان برای برگزاری این نشست، با توجه به موضوع نشست تبادل نظر و به پرسشهای شرکت کنندگان در این نشست پاسخ دادند .
انتهای پیام /*